Ideális táplálékkiegészítők, MultiVitamiok, ízület védők, szőrzet ápolók kölyökcicáknak, felnőtt macskáknak és öregedő házikedvenceknek. Mert az ő egészségük mindennél fontosabb!

A megfelelő macska táplálékkiegészítő kiválasztása

A tápok mellett nagyon fontosnak számítanak a táplálékkiegészítők macskáknak. A száraztápok legnagyobb része nem tartalmazza az összes szükséges tápanyagot és vitamint, amire a kedvencednek szüksége van, hogy kiegyensúlyozott és egészséges élete legyen. A cica táplálékkiegészítők között találsz speciális macskafüvet, vitaminokat, valamint diétás és
gabonamentes eledeleket. A prémium minőség nagy mértékben hozzájárul a megfelelő etetéshez, ami a hosszú élet alapfeltétele.

Milyen táplálékkiegészítőre van szüksége cicámnak?

A macska táplálékkiegészítők között vannak szőr- és bőrápolásra készített termékek, vesebántalmak és húgyúti kövek csillapítására előállított falatok, valamint a zavaró szőrlabdák elleni kiegészítők.

A táplálékkiegészítők macskáknak akkor is segíteni fognak, ha a kedvencednek gyomor panaszai vagy emésztési gondjai vannak, de választhatsz hagyományos multivitaminokat. Ahhoz, hogy a cicád egészséges és szép legyen, érdemes alaposan kiválogatni a készítményeket.

Minden táplálékkiegészítő más, úgyhogy először az összetevőket nézd meg, majd válaszd ki a legjobbat.