Ideális táplálékkiegészítők, MultiVitamiok, ízület védők, szőrzet ápolók kölyökkutyáknak, felnőtteknek és idősödő kutyáknak is. Mert az egészség mindennél fontosabb!

Az egészséges táplálékkiegészítő kutyáknak is jár

Táplálékkiegészítő kutyáknak is jár, főleg, ha azt szeretnéd, hogy a kedvenced mindig a legjobb formáját hozza. Kutya táplálékkiegészítő minden korosztálynak készül, így kölyökkortól egészen szeniorig beszerezhető. Vannak olyan élethelyzetek, amikor az anyakutya nem tudja táplálni a kölykeit, úgyhogy külső segítségre is szükség van. Ezeket a
táplálékkiegészítőket már egy napos kortól adhatod, ha pedig eléri a háromhetes kort, akkor áttérhetsz a következő fázisra.

Ugyanez elmondható az idősebb ebekről. Nekik már több pihenésre és ásványanyagpótlásra van szükségük, úgyhogy a kutya táplálékkiegészítők akár napi adagot is jelenthetnek. Legyen szó multivitaminokról, fehérjékről vagy más fontos adalékanyagokról, a por alapú kiegészítők tökéletesen kombinálhatók a tápokkal és a nedves kutyaeledelekkel.

Táplálékkiegészítő kutyáknak többféle kiszerelésben kapható, azonban a vásárlásnál mindig figyelni kell az állat életkorára és személyes igényeire. Csak olyat válassz, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot!