Virbac Allermyl sampon

7.169Ft

Leírás

Az Allermyl sampont kifejezetten kutya, macska allergiás bőrbetegségének kiegészítő kezelésére fejlesztették ki.

A készítmény összetétele

Pirokton olamin 0.5 %; Klórhexidin diglükonát (sol 20 %) 0.5 %; Vitamin F 0.5 %; Ceramide 3, Ceramide 6 II, Ceramide 1 0.5 %; L-Ramnóz 0.05 %; D-Galactóz 0.05 %; D-Mannóz 0.05 %; Alkil poliglükozid 1 %; Na lauril szulfát (folyékony) 30 %; Na2 lauráth szulfoszukcinát 15 %; PEG-120 Metil glukóz dioleat 1.5 %; Imidazolidinil urea 0.2 %; Laurildimónium hidroxipropil hidrolizált kollagén 1 %; Cocamide DEA 2%; Deionizált víz qs 100 %; 

Bőrsemleges pH. Nem illatosított.


A készítmény felhasználási területének rövid leírása, felhasználási javaslat, javallatok

Az ALLERMYL sampon segít csökkenteni az irritációt és a viszketést, regenerálni a károsodott bőrt és tisztítja az epidermiszt. Az ALLERMYL sampont kutyák, macskák allergiás bőrbetegségeinek kiegészítő kezelésére fejlesztették ki, innovatív összetevői több irányból hatnak:

– Segítenek helyreállítani a bőr integritását és az epidermisz védő funkcióját (esszenciális zsírsavak),

– Segítenek helyreállítani a bőr ökoszisztémáját, a mikroflóra egyensúlyát.

Az ALLERMYL sampon elősegíti az esszenciális zsírsavak beépülését és az egyéb összetevők mélyebb penetrációját, ugyanakkor jól tolerálható és biztosítja a bőr védelmét. A Virbac által szabadalmaztatott Spherulites® mikrokapszuláknak köszönhetően lehetővé teszi a hatóanyagok folyamatos, és ellenőrzött felszabadulását a bőr felszínén az elnyújtottabb hatás érdekében.

Adagolás és az alkalmazás módja

Az állat szőrét meleg vízzel meg kell nedvesíteni, majd az ALLERMYL sampont a bőrön és a szőrzeten egyenletesen eloszlatni. Masszírozzuk át az egész testfelületet, majd öblítsük le a sampont. Újra samponozzuk be az állatot, de csak 5-10 perc elteltével mossuk le a sampont bő, meleg vízzel. A sampont csak a kezelő állatorvos utasításainak megfelelően szabad használni (szükség szerint 2-3 alkalommal hetente).

Figyelmeztetések

Kizárólag külsőleg alkalmazható. Szembe ne kerüljön.

További információk

Összetevők

,

Alkat

, ,

Speciális

allergiás bőrbetegségének kezelésére

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Virbac Allermyl sampon” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek