Miért jó a szárazeledel?

Szeretnéd egészségesen etetni kutyádat, macskádat? Biztosak vagyunk benne, hogy a válasz igen, ehhez pedig a minőségi száraztáp elengedhetetlen, ha táppal eteted kutyusodat, cicádat. Lássuk, miért.

Sokszínű receptúrák

Legyen a kutyád, macskád fiatal vagy idős, dundi vagy sportosan aktív, nyugodt, robusztus vagy nagyon érzékeny: a szárazeledelek sokféle receptúrákat kínálnak. A táplálék ezáltal optimálisan hozzáigazítható kedvenc négylábúja egyéni szükségleteihez.
Használja eledelajánlónkat, hogy megtalálhassa a kutyájának leginkább megfelelő Happy Dog, Happy Cat változatokat.

Kutya és macska fogápolás

A szárazeledel ideális a fogápoláshoz és a fogazat erősítéséhez. Az arra hajlamos állatoknál nem akadályozható meg teljesen a fogkő a szárazeledellel, kialakulása azonban késleltethető. Ezenkívül a krokettek szétrágása jótékony hatással van a fogágyra, ezáltal segít megelőzni a fogak kilazulását.

A fehérjeforrás megjelölése

A minőségi szárazeledelek esetében egyértelműen megjelölik a fehérjeforrást. Nem így a konzerves eledeleknél: még a minőségi termékek esetében is csupán annyi áll az összetevőknél, hogy „Hús és állati melléktermékek”.

Ez is tetszhet még

Milyen macskatápot válasszak?

Fókuszban a macskatápok  Nedves vagy száraztáp? Házi-, vagy nyers koszt? Sokféle lehetőség áll a gazdik rendelkezésére, azonban nem mind egészséges a cicák számára. A macskák

Tovább olvasom »

Vélemény, hozzászólás?