Egyedülálló receptúrák

Happy Cat eledelek

Happy Dog eledelek

A különlegességet a természetes összetevők gondosan megkomponált sokszínűsége jelenti. A hazai termelőktől származó nyersanyagokra esküszünk, így eledeleink összetevőinél nem merülhet fel a kétes eredetet. Termékeink kizárólag minőségi fehérjéket tartalmaznak, a gyógynövények és gyümölcsök értékes tulajdonságaival kiegészítve.

A Happy Cat ezáltal pontosan olyan táplálékot kínál, amelyre macskája vágyik. Legyen szó bármekkora méretű, bármilyen igényű és korú macskáról, kiscicáktól kezdve az idős macskákig.

Ne bízzon semmit a véletlenre: a Happy Cat eledelekkel kiváló minőségű „német termékek” mellett dönt.

Az egészséges macskaeledel nem csak friss halból áll. Az anyagcsere optimális és fajtaspecifikus támogatása érdekében elengedhetetlenek az egészséges tulajdonságokat és anyagokat kínáló természetes termékek. A Happy Cat Natural Life Concept ilyen összetevők kombinációját jelenti. A macskája így hozzájuthat mindahhoz, ami a szervezetre jó hatással van – az erős immunrendszertől kezdve az egészséges szőrzetig.

Legyen az fiatal vagy idős, dundi vagy sportosan aktív, nyugodt, robusztus vagy nagyon érzékeny: a szárazeledelek sokféle receptúrákat kínálnak. A táplálék ezáltal optimálisan hozzáigazítható kedvenc négylábúja egyéni szükségleteihez.

A szárazeledel ideális a fogápoláshoz és a fogazat erősítéséhez. Az arra hajlamos állatoknál nem akadályozható meg teljesen a fogkő a szárazeledellel, kialakulása azonban késleltethető. Ezenkívül a krokettek szétrágása jótékony hatással van a fogágyra, ezáltal segít megelőzni a fogak kilazulását.

A közepes és nagytermetű fajták fehérje- és energiaszükséglete kölyök- és fiatalkorban különböző. Az életkornak és szükségleteknek megfelelő növekedés biztosításához a Happy Dog kifejlesztette a 2-fázisú koncepciót.

További előnyei:

  • optimális kalcium- / foszfortartalom
  • nem tartalmaz növényi fehérjepótló anyagokat (pl. szóját)
  • minőségi, eredetgaranciával rendelkező állati fehérje nyersanyagokból készült száraztáp
  • a szükséges vitális anyagok jól átgondolt kombinációja