Neked milyen Cicád/Kutyád van?

Egészséges táplálkozás kompromisszumok nélkül.

Miért tökéletes választás eledelünk?

Természetesség a végletekig

Termékeink nem tartalmaznak szóját. Nem használnak színezéket, aromát, tartósítószert, valamint génmódosított nyersanyagokat. Az összetevők gluténmentesek!

Amire a testnek szüksége van

Omega-3 és Omega-6 zsírsavakkal az egészséges bőrért és szőrzetért.Garantáltan jó emészthetőség (90 % ). Kiváló minőségű nyersanyagokkal és hozzávalókkal készül.

Szigorú minőség-ellenőrzés

Szigorú és független ellenőrzésekkel garantálják a legmagasabb szintű minőséget. A receptúrákban sokoldalú, természetes és fajtabarát nyersanyagokat alkalmaznak.gluténmentesek!

Igényekre szabott receptúra az emésztésért

Legyen az fiatal vagy idős, dundi vagy sportosan aktív, nyugodt, robusztus vagy nagyon érzékeny: a száraz vagy nedves eledelek sokféle receptúrákat kínálnak.

Kiváló nyersanyagok

Csakis hazai termelőktől származó kiváló minőségű nyersanyagokat és hozzávalókat használnak. Legyen az hús, hal vagy baromfi – a receptúrákban kihasználják az állati fehérjeforrások biológiai sokszínűségét.

Ingyenes kiszállítás akár másnapra!

Minden nap a 12.00 óráig beérkező rendeléseket igyekszünk még aznap teljesíteni és a futárnak átadni. Így már azt akár másnapra kiszállítják kedvencednek!

Minden 14.990 Ft-ot meghaladó értékű rendelés ingyenesen kerül kiszállításra a GLS futárszolgálattal.

Gazdimenü Íz Garancia – 30 napos visszaküldés

Mindennél fontosabb számunkra, hogy Te és kis kedvenced elégedettek legyetek. Ezért, ha valami nem stimmel, a terméket bármilyen okból 30 napon belül akár felbontottan is visszaküldheted. Nincs más dolgod, mint hogy írsz nekünk egy e-mailt, becsomagolod a gyári „Gazdimenü” dobozba és visszaküldöd.

Hűségprogram – Gyűjtsd a pontokat!

Érdemes vásárláskor regisztrálnod is, hiszen minden megvásárolt termék után hűségpontokat írunk jóvá minden regisztrált vásárlónknak. A jóváírt hűségpontokat folyamatosan lehet gyűjteni és későbbi vásárlásaidnál bármikor felhasználhatod.

Márkáink

Kedvencednek ajánljuk

Gazdimenü Blog

Olvasd el további cikkeinket is a kutyák és macskák etetéséről, egyéb kutya-macska táplálással kapcsolatos kérdésekről!