Szállítási és Fizetési feltételek

Másnap ott van nálad!

Amennyiben délig(12.00.) megrendeled csomagod, akkor már másnap nálad és kedvencednél lehet. Ne várj, tedd a kosárba!

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 48 órán belül kiszállítjuk. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között elviszi a hozzád rendelt csomagod. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. 

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomon követési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Hozzád a csomagodat minden esetben a GLS házhoz vagy a GLS csomagpontra szállítja majd ki.

Válasszon szállítási módozataink közül

 

Kérjük pontosan adja meg adatait

Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

  1. Szállítási címének a regisztráció során megadott adatokat veszi alapul a rendszer. Hibásan megadott cím miatti késért felelősséget nem vállalunk, illetve az ezzel járó költségek a megrendelőt terhelik.
  2. Önnek lehetősége van más szállítási címet megadni, ez esetben kérem, töltse ki a „Ha más címre kéri a kiszállítást” opciót.
  3. Megrendelés Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása után a megrendelés elküldése gombra kattintva rendelését elküldheti!
  4. Megrendeléséről ügyfélszolgálatunktól minden esetben visszajelzést ad
  5. A megrendelés elküldése regisztráció nélkül nem lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a regisztráció menüpont alatt megteheti
  6. Csak regisztrált felhasználóként tud belépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül!
 

Házhoz szállítás, információk

Csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat egyszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Hibás megrendelés esetén mit tehet?

Kérjük, minden esetben ellenőrizze megrendelését! Hibás megrendelés elküldése esetén a rendelést követő 2 órán belül jelezze problémáját vevőszolgálatunkon, vagy használja az INGYENHÍVÓ menüpontunkat. Ezen menü segítségével elektronikusan is kérhet segítséget problémái kezelésére.

  • Vásárlással, rendeléssel kapcsolatos probléma (kérjük, hibás rendelés esetén a probléma leírásakor a rendelési vevőazonosító számát feltétlenül küldje el. Ezen adatokat a rendelési visszaigazolásnál érheti el.
 

Szállítási díjak és ingyenes szállítás megrendelőinknek.
Érvényes: 2022. 10. 01-től

2022. október 01-től az árurendelésre vonatkozó ingyenes logisztikai szolgáltatásainkat az alábbi feltételekkel vehetik igénybe:

  • Munkanapon leadott rendelését, melynek értéke meghaladja a bruttó 49.990 Ft-ot, ingyen szállítjuk
Szállítási díj kategória GLS Nettó egység ár
szállítási díj 0-5 kg 1 950 Ft
szállítási díj 5-10 kg 2 730 Ft
szállítási díj 10-20 kg 3300 Ft
szállítási díj 20-30 kg 3 500 Ft
szállítási díj 30-40 kg 3 900 Ft

A szállítás költsége 0-5 kg 2.476 Ft bruttó (GLS csomagpont esetén)  49.990 Ft összérték feletti rendelés esetén viszont ingyenes. 

Balmazújváros területén belül a szállítás összeghatártól függetlenül ingyenes!


KÖZVETLEN BANKI ÁTUTALÁS, FIZETÉS BANKI ELŐREUTALÁSSAL

Banki előre utalással is fizethetsz nálunk. Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása, illetve személyes átvétel esetén az átvétel előtt, előre kell átutalni. Kérjük, hogy az utalás ” Közlemény/megjegyzés” rovatába írd bele a rendelés azonosítóját és a nevedet, hogy meg tudjuk különböztetni az utalásokat. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke, mi e-mail-ben értesítünk, hogy mikor megy a futár, illetve mikor tudod átvenni az árut a boltunkban személyesen

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző GLS futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. GLS csomagpont estén pedig a GLS leszerződött partnereinél tudod kifizetni a csomagodat.

Utánvételi díjak:

10 000 Ft-ig  + 570 Ft
20 000 Ft-ig  + 754 Ft
50 000 Ft-ig  + 987 Ft
100 000 Ft-ig  + 1 182 Ft
150 000 Ft-ig  + 1 475 Ft

melyet megspórolhat előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel.

BARION FIZETÉS - Ingyenes

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az Barion Payment Zrt. nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

A MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 49,990 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 49,990 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a GLS futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 49,990 Ft alatti rendelés esetén.

 

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

A házhoz szállítással kapcsolatos kérdéseit az alábbi elérhetőségeken teheti fel.

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

  • e-mailben: info@gazdimenu.hu
  • Telefonon: +36 30 839 75 28